Amsterdam Fringe Festival

02-09-2014, Van 5 t/m 14 september is MC Theater festivallocatie van het Amsterdam Fringe Festival. Met werk van frisse, nieuwe theatermakers: Hanneke Kuijpers, Collin Edson, Amir Tamaddonzad en twee internationale Best of Fringe voorstellingen. Bovendien is MC Theater festivalhub van Amsterdam West.

 

ADE X Dekmantel X MC Theater

28-08-2014, Dekmantel is komende ADE editie weer vier dagen (16 t/m 19 oktober) te vinden in het MC Theater en de North Sea Jazz Club. De line up is bekend met onder andere avonden gecureerd door Carl Craig en Joy Orbison. De voorverkoop start morgen via www.dekmantel.com

 

Afrovibes Festival

18-08-2014, Het programma van Afrovibes 2014 is compleet! De elfde editie van het internationale festival vindt plaats van 8 t/m 11 oktober 2014 en MC Theater is de hoofdlocatie van festival. Publieksknaller is de dansvoorstelling over Steve Biko: Biko’s Quest. Verwacht grote helden uit Zuid-Afrika: o.a. de succesvolle choreograaf Nelisiwe Xaba en een van Zuid-Afrika’s bekendste toneelschrijvers Mike Van Graan. De voorverkoop is gestart, bekijk hier het volledige programma.

Meer Nieuws