MC Werktitel van Ira Kip

11-04-2014, Elk kwartaal krijgt een theatermaker ruimte bij MC om aan een project of een onderzoek naar eigen keuze te werken. Daarna mag het publiek naar binnen en wordt het werk gepresenteerd. In april geeft MC Theater de ruimte aan Ira Kip, theaterregisseur, oprichter van de Pancake Gallery en artistiek leider van The Art Rules Group!
Op 18 en 19 april presenteert ze het resultaat in de kleine studio van het MC Theater.

MC Monday: RIGHTABOUTNOW Festival

7-04-2014,  Om de week plaatsen we op maandag om 11u een bericht waarin je voor twee events in het MC Theater tickets kunt bestellen met 50% korting (maximaal 2 tickets per klant). De MC Monday start om 11u en eindigt om 18u op dezelfde dag. Deze week in MC Monday korting op twee voorstellingen uit het RIGHTABOUTNOW Festival 2014, namelijk: theatervoorstelling 'Rodney King' van Roger Guenveur Smith en het driedubbelconcert van Pink Oculus, Mickey Lightfoot & Izzy Bizu. Ga snel naar de MC Monday pagina om je tickets te bestellen.

Start kaartverkoop RIGHTABOUTNOW Festival

01-04-2014,  Op 15,16 en 17 mei vindt het RIGHTABOUTNOW Festival plaats in MC Theater met nationaal en internationaal theater, dans, muziek en clubnachten. RIGHTABOUTNOW is een vernieuwend cultureel festival met een urban hart. Een festival dat nieuw grootstedelijk talent in een bredere context plaatst: cultuur naast clubcultuur, nationaal naast internationaal, onbekend talent naast gevestigde pioniers. Op RIGHTABOUTNOW kom je zien, horen en vieren. Celebrating tomorrow's artists today. Line-up & tickets, klik hier.

Meer Nieuws